Az oldalakat készítette: Jakab Máté (2004)

A portréfotót készítette: Szkárossy Zsuzsa (2011)

A korábbi portréfotót készítette: Nehéz-Posony Kata (1997)

Köszöntöm, kedves Látogató!

A színházban az a szép és a szomorú, hogy mindig csak egy estig tart. Ha a következő napon ugyanaz megy, az akkor is más. Voltaképp épp ilyen múlékony a színházról vagy a színháziakról írt újságcikk is. A napilapos írás egy napig tart, a hetilapos egy hétig, a folyóiratos egy hónapig. (Speciális eset, amikor elszánt egyének különböző indíttatásból pont régi újságcikkekben kutakodnak régi színielőadások és színházcsinálók híre-nyoma után.)

Én most (illetve előbb-utóbb, fokozatosan) elhelyezem ezen az internetes oldalon az elmúlt harmincöt évben megjelent, színházról, filmről, tévéről és mindenféle művészekről szóló írásaimat. És mert a magamfajta hivatásos színháznéző sokkal több előadást lát, mint amennyiről cikket ír, ezért itt a naplóban folyamatosan beszámolok az élményeimről. Abból a célból, hogy segítsek a látottak, hallottak, megéltek felidézésében. Azoknak, akik látták, hallották, megélték. Meg azoknak, akik nem.

(A cikkek közül a 1996 óta publikáltak csaknem mind elérhetőek az évenkénti rendszerezés oldalain. Fokozatosan  töltögetődik a többi.)

  Stuber Andrea